VALERIU IFTIME: Dumitru Dragomir este ca un paduche pe fundul borcanului!

valeriu iftime

Dumitru Dragomir i-a acuzat dur pe cei de la Botosani, iar finantatorul Valeriu Iftime nu a ezitat sa replice vehement la adresa fostului sef de la LPF.

„Daca ar fi sa-l judecam pe acest domn Dragomir am spune sa-l iertam ca nu stie ce vorbeste. Dar el face niste acuze grave. Daca s-au facut lucruri din astea si el stia inseamna ca a baut ceva votca si el. El este un personaj mort in fotbalul romanesc. Noi am promovat pe merit. Daca eu sunt cel profund incorect ar trebui sa detalieze. Dar cand un nebun arunca o piatra undeva si ceilalti se grabesc… Eu am zis de atatia ani ca Dragomir nu mai are ce cauta la Liga, pe vremea cand era puternic, nu acum cand vorbeste ca un paduche pe fundul borcanului. Acum nu-l mai asculta nimeni. Cred ca e suparat ca nu mai este la Liga”, a spus Valeriu Iftime la Sport Total FM.

La sfarsitul saptamanii trecute, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare legat de calificarea echipei de fotbal FC Botosani.

„La Botosani sunt oameni care nu au fost chiar asa corecti fata de fotbal. In ceea ce ma priveste pe mine, intr-o buna zi o sa scriu cam cu ce ajutor din partea Federatiei au promovat ei, ce bauturi au carat”, a spus Dumitru Dragomir.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.