Home Sport Valeriu Iftime îl vrea pe Hervin Ongenda

Valeriu Iftime îl vrea pe Hervin Ongenda

Hervin Ongenda si Ionut Vina in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Botosani, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, luni 29 iulie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

El a plecat de la Rapid București și acum este liber de contract.

Adus în Giulești cu surle și trâmbițe în ultima jumătate a precedentei stagiuni, mijlocașul francez Hervin Ongenda a fost în urmă cu pregătirea fizică și a avut doar patru apariții pe gazon. Mai exact, 93 de minute bifate în total sub comanda lui Adrian Mutu, motiv pentru care și-a reziliat contractul în această vară.

Noul angajament ar putea veni, însă, tot din campionatul românesc. Sursele PlaySport indică faptul că FC Botoșani forțează transferul său, în speranța că-i va reda forma de altădată.

Ongenda ar ajunge pentru a treia oară la formația moldoveană – unde a și avut cel mai bun randament al carierei -, după experiența din iulie 2018 – ianuarie 2020, încheiată printr-un transfer la Chievo, respectiv cea din septembrie 2020 – ianuarie 2022, soldată cu un transfer la Apollon Limassol.

De altfel, Valeriu Iftime a confirmat, nu cu mult timp în urmă, interesul pentru jucătorul legitimat timp de cinci sezoane (2012-2017) la PSG, exprimându-și convingerea că ar avea evoluții la fel de bune ca în trecut. Cu atât mai mult cu cât ar lucra din nou cu Marius Croitoru. Cei doi au o relație foarte apropiată.

„Insistăm pentru Ongenda. El știe că Botoșaniul este locul în care îi priește cel mai bine. Este un fotbalist influențabil de către apropiații săi. A învățat drumul către Botoșani și cred că va face o mutare câștigătoare și de data asta. Botoșaniul îl va primi cu brațele deschise. Dacă mă va asculta, Ongenda va avea numai de câștigat, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când a fost la noi”, a declarat pentru PlaySport finanțatorul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Exit mobile version