VALERIU IFTIME: „Leo Grozavu nu se poate controla in stres!”

Valeriu Ifitime - finantator FC Botosani

Si patronul clubului de fotbal FC Botosani, Valeriu Iftime, a reactionat in urma gestului lui Leo Grozavu, care l-a lovit pe Golofca in meciul cu Astra, terminat cu 3-0 pentru giurgiuveni.

Leo Grozavu – antrenor principal FC Botosani

„Aseara s-a intamplat ceva ce toti condamna. A fost un gest primitiv. Inca nu am vorbit cu Leo, dar voi vorbi. El are unele momente in care nu are toate franele trase. El nu se poate controla in stres. Este ilogic gestul. Este brutal si primitiv.

Gestul acesta ne duce intr-o zona cu oameni fara norme morale. Poate i s-a intamplat ceva, poate i s-a stins un bec.

Eu am nevoie de Leo si de echipa. Trebuie sa castigam meciul de duminica. Trebuie sa fac ceva, sa caut o platforma in care Leo si jucatorii sa lucreze impreuna. Pe termen lung, vom vedea ce vom face. Voi vorbi cu Leo. Iau toate solutiile in calcul.

Mai e ceva. Trebuia schimbat Golofca? Il bagi in minutul 30 si il scoti in minutul 80? Mai lasa-l pe teren. Chiar daca Golofca si-a aruncat tricoul, asta nu are legatura cu pumnii si injuraturile”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.