Valoarea fotbalului romanesc, la NIVEL de … CASTRAVETI MURATI! „Asta este”, spune Leo Grozavu

„Dusul rece” pentru suporterii romani a venit la meciul dintre Steaua Bucuresti si Manchester City, finalizat cu 0-5, cand echipa pregatita de Reghe a coborat, fortat, cu picioarele pe pamant.

O revenire la realitate, dupa ce, in urma cu mai putin de o saptamana, vinerea trecuta, cand vicecampioana savura victoria cu FC Botosani la diferenta de doua goluri, tehnicianul echipei Steaua, atentiona: fanii, sa se obisnuiasca doar cu victoriile! Nu prea se astepta nimeni la victoria Stelei in fata englezilor, insa nici la o infrangere strivitoare ca cea de marti seara. Si sa mai punem la socoteala si faptul ca numai norocul ne-a salvat de la un 0-7 cu cei de la Manchester City.
 
„Dupa meciul de aseara cu City au revenit si ei printre muritori, printre pamanteni”, declara miercuri dimineata, la adresa stelistilor, antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, subliniind insa ca nu vrea sa-i fie interpretate cuvintele ca o aroganta la adresa Stelei sau a lui Reghe. „E doar felul de a descrie situatia din fotbalul romanesc”, a explicat antrenorul echipei botosanene.
 
Tehnicianul echipei botosanene a venit la conferinta de presa cu un borcan plin cu castraveti murati, pe care l-a asezat pe masa spunand: 
 
„Asta este valoarea fotbalului romanesc. Ati vazut ce s-a intamplat aseara cu Manchester City. Noi suntem niste muraturi mai mici, altii la randul lor sunt niste muraturi mai mari. Am fost dezamagiti dupa meciul cu Steaua, pentru ca puteam mai mult, si chiar daca Steaua la nivel national e o echipa valoroasa, cu mai multa atentie puteam mai mult. Am revenit la realitatea zilelor noastre, sa ne confruntam cu pamantenii. Ati vazut ce s-a intamplat aseara. Si ei au ajuns in situatia sa revina cu picioarele pe pamant si sa se confrunte cu pamantenii din campionatul Romaniei. Atunci cand joci cu echipele din strainatate e diferenta prea mare si nu cred ca poate fi atat de usor egalata, cel putin in perioada urmatoare”, a precizat  Leo Grozavu. 
 
Declaratia critica sau, mai bine spus, autocritica, la adresa fotbalului romanesc in general, a fost lansata de antrenorul botosanean in cadrul conferintei de presa organizata de FC Botosani inaintea meciurilor pe care urmeaza sa le sustina cu Poli Timisoara si Gaz Metan Medias.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.