Veste suparatoare pentru Simona Halep

SIMONA HALEP

Tenismena care aprinde sperantele romanilor intr-o performanta de top la WIMBLEDON 2014 are o problema la „start”.

Simona Halep, pe locul 3 WTA, porneste in acest turneu cu a patra sansa la castigarea trofeului. In fata sa, mai bine cotate sunt Serena Williams, Maria Sharapova si Petra Kvitova.

Simona este la egalitate cu Na Li, dar in fata Viktoriei Azarenka, insa pentru ca ajungerea in finala ar insemna cel mai probabil  invingerea uneia dintre cele doua favorite,  Serena Williams sau Maria Sharapova, bookmakerii au situat-o la pozitia a saptea ca sansa de a fi finalista, scrie ProSport.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.