Veste trista pentru fanii lui MICHAEL SCHUMACHER

Medicii au un scenariu ingrozitor pentru iesirea din coma a fostului pilot de Formula 1.

Jurnalistii postului de televiziune britanic BBC sustin ca procesul prin care Michael Schumacher va fi trezit din coma indusa va fi extrem de complicat si indelungat, iar „urmatoarea perioada va fi extrem de stresanta si infricosatoare pentru rudele lui Michael Schumacher”.

Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, va fi cea mai afectata de aceasta situatie. Ea si-a petrecut ultimele cinci saptamani facand naveta pana la Grenoble, iar in viitor lucrurile nu se vor schimba.

„Iesirea din coma a lui Michael Schumacher nu este precum cea pe care o vedem in filme. Poate fi un proces care poate dura zile sau saptamani. Pentru familie, teama supravietuirii este inlocuita cu teama privind nivelul de recuperare”, a declarat Luke Griggs, purtator de cuvant al unei asociatii care se ocupa de persoanele cu probleme in zona craniana, citat de ziare.com.

Potrivit acestuia, pacientii care ies din coma reactioneaza pentru inceput prin clipiri ale ochilor, apoi raspund durerii pentru ca in final sa vorbeasca.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Meribel (Franta), dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Michael Schumacher a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca pe Michael Schumacher din coma indusa in data de 30 ianuarie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.