VESTE UIMITOARE de ultima ora despre MICHAEL SCHUMACHER!

Un echipaj medical profesionist va avea grija non-stop de campionul mondial.

Casa lui Michael Schumacher are 2.200 de metri patrati locuibili, peste 40 de camere.

Construirea acesteia a costat peste 35.000.000 de dolari.

Corrina, sotia fostului pilot de Formula 1, a amenajat in vila o infirmierie si vrea sa il aduca acasa pe Michael Schumacher.

Camera speciala este dotata cu toate echipamentele tehnice necesare pentru ingrijirea unui pacient aflat in coma. Un echipaj medical profesionist va avea grija non-stop de campionul mondial, scrie Onlinesport.

Nu se stie data la care transferul va avea loc si nici nu exista declaratii oficiale din partea familiei.

Ceea ce este sigur este faptul ca relocarea lui Michael Schumacher se poate realiza fara probleme, atat din  punct de vedere tehnic cat si medical.

„Schumacher este pe deplin transportabil”, a afirmat doctorul austriac Reinhard Weinstabl.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.