VESTI de ultima ora despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER!

michael schumacher

Fostul pilot de Formula 1 este in coma de pe 29 decembrie 2013, cand a suferit un teribil accident la schi.

Michael Schumacher nu si-a revenit nici acum, insa medicii continua procesul de trezire din coma indusa in care a fost bagat tocmai pentru a permite organismului sa se „concentreze” pe refacerea leziunilor suferite.

Managerul fostului pilot, Sabine Kehm, a furnizat noi informatii despre starea pilotului si a precizat ca intreaga sa familie este mereu prezenta la clinica din Grenoble unde este internat.

Sabine Kehm a declarat ca are toata admiratia pentru familia lui Michael Schumacher, care da dovada de un curaj uluitor in conditiile date si de o putere de lupta cum nu s-ar fi asteptat sa vada.

„Sunt extraordinar de puternici, nu si-au pierdut nicio clipa speranta, indiferent ce s-a intamplat. Nu au plecat nicio zi de la spital si lupta impreuna cu Michael”, a precizat Sabine Kehm.

Despre starea lui Michael Schumacher nu a furnizat, insa, prea multe noutati.

„Michael este in continuare in proces de trezire din coma. Asteptam, normal, sa vedem o evolutie cat mai repede, dar am invatat sa acceptam faptul ca este un proces de durata”, a mai precizat Sabine Kehm.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.