Home Sport VESTI INCREDIBILE despre MICHAEL SCHUMACHER!

VESTI INCREDIBILE despre MICHAEL SCHUMACHER!

Fostul pilot de Formula 1 a fost externat de la reanimare, a deschis ochii si raspunde la comenzi vocale.

Michael Schumacher a inceput sa dea semne de imbunatatire, dupa accidentul suferit la schi, reusind sa deschida ochii si sa raspunda la anumite comenzi vocale, dupa ce s-a aflat intr-o coma indusa.

Fostul pilot de Formula 1 nu poate sa se miste inca, din cauza ca muschii sai nu au fost folositi o lunga perioada de timp, si, dupa o revenire din coma ar trebui sa invete iar activitati obisnuite de dinainte de accident, cum ar fi vorbitul sau scrisul, potrivit Bild si preluat de Stirile ProTV.
advertising
Michael Schumacher a fost externat din salonul de reanimare al spitalului din Grenoble si dus la terapie intensiva, unde ar trebui sa urmeze un proces de reabilitare, cu ajutorul unui fizioterapeut.

Ameliorarea starii sale a fost confirmata oficial.

Anterior, agentul germanului a anuntat ca fostul campion de Formula 1 are momente in care da semne de luciditate si de trezire.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori la cap.

Exit mobile version