VEZI cu cine va juca FC Botosani in cantonamentul din Antalya

Conducerea echipei locale din Botosani si-a definitivat lista jocurilor de verificare pe care le va sustine in cantonamentul din Antalya, in perioada 12-26 ianuarie.

Elevii lui Leo Grozavu vor sustine 5 amicale impotriva unor adversari de prima liga din campionatele din Albania, Uzbekistan, Azerbaidjan, Slovacia si Rusia. Cele mai titrate echipe pe care jucatorii de la FC Botosani ii vor intalni urmand a fi Slovan Bratislava si Amkar Perm.

Echipa va pleca spre Bucuresti miercuri la pranz, va innopta in capitala pentru ca joi dimineata sa decoleze spre Antalya, de unde vor reveni in tara pe 26 ianuarie.

In Turcia lotul botosanean se va caza la „Complex Papillon Belvil”, un stabiliment de 5 stele din Belek aflat la doar 35 de kilometri de aeroportul din Antalya.

Iata programul amicalelor FC Botosani

15 ianuarie, ora 11.00: FC Botosani – KS Luftetari Gjirokaster (Albania, Liga I, loc 5)

15 ianuarie, ora 18.00: FC Botosani – Nasaf Qarshi (Uzbekistan, Liga I, loc 3)

18 ianuarie: FC Botosani – Inter Baku (Azerbaidjan, Liga I, loc 3)

20 ianuarie: FC Botosani – Slovan Bratislava (Slovacia, Liga I, loc 3)

25 ianuarie: FC Botosani – Amkar Perm (Rusia, Liga I, loc 6)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.