Victoras Astafei a ales Malaezia

Venit de la Petrolul Ploiesti, dupa numai jumatate de an, Victor Astafei a decis sa-si incerce norocul intr-o destinatie exotica, alegand Malaezia.

Cu toate ca mai avea contract pana in vara cu FC Botosani, mijlocasul a reusit sa-i induplece pe actionarii echipei sa-l lase sa-si urmeze visul insa recunoaste ca nu i-a fost deloc usor sa-i determine pe acestia sa accepte despartirea.

„A fost foarte greu sa-i conving pe actionari sa-mi dea drumul. Ma apreciaza mult si domnul Valeriu Iftime si domnul Cornel Sfaiter. Domnul Iftime, mai in gluma, mai in serios spunea ca-mi ofera si loc in conducerea clubului numai sa raman aici. Le multumesc ca m-au inteles. La Botosani am intalnit chiar oameni minunati si nu am decat cuvinte de apreciere la adresa lor”, a declarat Victor Astafei.

Din cele 21 de etape disputate de FC Botosani in acest sezon, Victoras Astafei a evoluat in 19 meciuri, reusind in cele 1491 de minute bifate sa marcheze un gol si sa-si treaca in dreptul sau un assist.

In acest moment, Victor Astafei este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 500.000 de euro.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.