VICTORIE a FC BOTOSANI in confruntarea cu VIITORUL CONSTANTA ! Ce spune HAGI

Echipa Viitorul Constanta a fost infranta de FC Botosani, vineri seara, scorul final al meciului fiind de 2-1 pentru echipa botosaneana.

Victoria din ultima etapa a turului Ligii I le aduce fotbalistilor botosaneni locul 5 in clasament, cu cele 27 de puncte acumulate pana acum. 
 
Primul gol al meciului a fost marcat de botosaneni, in minutul 8, a urmat egalarea dupa numai 10 minute, iar golul victoriei a foat marcat in minutul 80 al intalnirii. 
 
VIITORUL Constanta a aliniat la start urmatorii jucatori :  Buzbuchi – Manea, Tiru, Mamele, Mitrea -Pana, Benzar, Daminuta, Mitrita – Bonilla, Tanase
 
Rezerve: Balaru, Ianis Hagi, Perju, Nikolov, Vina, Cioabla, Hodorogea
 
FC BOTOSANI a adus pe teren la inceputul meciului urmatorii jucatori: Curileac – Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte – Codoban, Danci, Croitoru – Ivanovici, Hadnagy, Batin
 
Rezerve: Lazar, Oltean, Ianc, Vasvari, Bordeanu, Ngakam, Browne
 
In echipa constanteana si-a facut intrarea pe teren si Ianis Hagi, fiul marelui fotbalist Gheorghe Hagi, cu putin timp inainte de finalizare meciului. 
 
Cele doua goluri ale FC Botosani au fost inscrise de Hadnagy si Batin. Primul a bagat mingea in poarta in urma unei pase inspirate pe care Acsinte i-a dat-o in fata portii. 
 
Batin a trimis balonul in poarta in urma unei faze de contraatac rapid. 
 
Pentru Viitorul Constanta a inscris Florin Tanase, care s-a vazut singur, fata in fata cu portarul botosanean. 
 
Dupa ce arbitrul a fluierat sfarsitul meciului, Gheorghe Hagi a felicitat echipa botosaneana pentru victorie. 
 
„Am incercat sa facem un meci bun, un meci frumos. Ii felicit pe cei de la Botosani. Au facut un joc bun si au profitat mai mult ca noi. Am avut ocazii, puteam marca, dar nu meritam mai mult. Mergem inainte si vedem ce se va intimpla. Ei au incercat, dar atita au putut. Botosaniul a meritat victoria, bravo lor. O sa muncim in continuare si o sa incercam sa facem lucruri bune. Vom vedea ce oferte avem pentru jucatori. Am crezut ca e bine ca Ianis sa debuteze. Cu timpul se va adapta cu rigorile de la prima echipa”, a spus Gica Hagi la LookTV
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.