VICTORIE a fotbalistilor de la FC BOTOSANI, acasa

Meciul FC Botosani – Petrolul, jucat miercuri seara pe Stadionul Municipal Botosani, s-a incheiat cu victoria gazdelor: 2-1. 

FC Botosani nu parea sa fi inceput prea bine etapa a 20-a a Ligii 1. Echipa le-a dat emotii mari suporterilor dupa ce oaspetii au deschis scorul in prima repriza, prin Zoubir, care a sutat puternic de la marginea careului. A fost insa momentul care i-a ambitionat pe botosaneni. Au urmat doua goluri in poarta oaspetilor.  
 
Bucuria oaspetilor a fost taiata de egalarea pe care a adus-o Hadnagy, dupa o pasa bine trimisa de Dimitrov. 
 
Golul victoriei a venit insa prin executia unui penalty, acordat dupa un fault asupra lui Acsinte, de care s-a facut vinovat Pulhac. Pentru botosaneni, greseala oaspetilor a fost aducatoare de noroc. Echipa a iesit din zona retrogradarii. 
 
Pentru Petrolul, etapa a 20-a a insemnat inca un pas inapoi, in directia retrogradarii. Echipa ploiesteana se afla pe ultimul loc al clasamentului Ligii I.
 
Dupa meci, antrenorul Cristi Pustai  s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai in a doua repriza a meciului, cand si-au indreptat greselile din prima parte a partidei. 
 
„Avem in fata meciul cu Pandurii si stiu ca Acsinte si Dimitrov sunt suspendati, se pare ca si Cucu va fi absent. Mergem cati suntem. Sper sa-si revina Roman, o sa intre si Vasvari. Sper sa fie o descatusare aceasta victorie. Suntm insa constienti ca urmeaza un meci cu o echipa foarte buna. Apoi, CFR. Daca reusim sa avem aceasta atitudine vom fi o echipa de luat in seama, mai ales acasa.”, declara, dupa meci, tehnicianul Cristi Pustai. 
 

Mihai Stoichita, antrenorul echipei ploiestene, a parasit Botosaniul foarte suparat pe jucatorii sai, convins ca echipa lui ar fi putut conduce la finalul jocului cu 3-0 daca nu ar fi ratat doua ocazii mari. E suparat mai ales pe cei din apararea echipei sale, pe Pulhac, care „a faultat stupid”.

 
„Sunt foarte suparat pe Pulhac! Faci fault in careu intr-o zona care nu e periculoasa… mingea se ducea in corner. N-ai cum sa faci așa ceva! Am avut doua ocazii importante, cand conduceam si puteam rezolva meciul. Nu este o victorie meritata a Botosaniului. Putea sa fie lejer 3-0 pentru noi daca nu ratam acele ocazii mari. Asta e viata. Am facut greseli copilaresti in aparare „, a spus Mihai Stoichita, antrenorul oaspetilor.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.