VICTORIE in primul tur la US OPEN pentru SIMONA HALEP si HORIA TECAU. Cu cine urmeaza sa joace

Au debutat cu dreptul: victorie in doua seturi in fata cuplului spaniol Arantxa Parra-Santonja/David Marrero.

Perechea romana compusa din Simona Halep si Horia Tecau au invins cuplul spaniol cu , 6-1, 6-2, urmand sa joace in meciul urmator impotriva perechii Julia Goerges (Germania)/Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numarul 8, invingatoare cu 6-1, 6-1 in fata cuplului american Victoria Duval/Christian Harrison.
 
Pentru Simona Halep a fost primul meci din cariera la dublu mixt. In schimb, Horia Tecau are o bogata experienta in aceasta proba.  El a castigat in 2012 titlul la Openul Australiei, perechea sa fiind atunci americanca Bethanie Mattek-Sands.
 
In proba de dublu feminin de la US Open, romanca Andreea Mitu si partenera sa, brazilianca Teliana Pereira, au fost invinse in meciul de debut, cu 6-1, 7-6 (7/2), de perechea Timea Barbos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franta), cap de serie numarul 3.
 
Openul Statelor Unite la tenis este ultimul turneu de Mare Slem al anului.
 
 

1 COMENTARIU

  1. Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.