VICTORIE zdrobitoare a SIMONEI HALEP in sferturi la Miami

Tenismena romanca s-a impus categoric in fata jucatoarei americane Sloane Stephens. Simona Halep a castigat, joi dimineata, in doua seturi 6-1, 7-5 meciul care o trimite catre o confruntare „titanica” cu Serena Williams, in semifinale.

Simona Halep a castigat cu 6-1 primul set si avea 3-0 in al doilea set, dupa doar 40 de minute de joc.

Americanca si-a revenit totusi si a reusit sa preia conducerea, insa Halep a mai facut un break la 5-5 in setul doi si a inchis meciul 7-5, fara mari emotii.

 
Simona Halep va juca in semifinale la Miami cu Serena Williams – liderul mondial s-a calificat greu dupa un meci in trei seturi cu nemtoaica Sabine Lisicki.
 
Simona Halep a beneficiat la turneul de la Indian Wells de retragerea Serenei, insa nu mai e la fel de norocoasa si la Miami.
 
Meciul din semifinale dintre Halep si Serena Williams va fi vineri dimineata, de la ora 4:00. In cealalta semifinala se vor intilni Andrea Petkovici si Carla Suarez Navarro.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.