SALARII mai MARI pentru multi ASISTENTI MEDICALI

Spitalul Judetean le-a recunoscut gradul principal celor 117 asistenti medicali care au promovat examenul organizat la sfarsitul anului 2013. Asta inseamna ca toti vor primi salarii majorate, in medie, cu 300 de lei lunar.

Asistentii medicali si-au cerut drepturile salariale care li se cuvin in nenumarate randuri, au iesit in strada si chiar au amenintat cu greva foamei. De fiecare data, insa, conducerea spitalului a motivat ca nu poate opera majorari din lipsa de fonduri, care, insa, s-au gasit insa acum. 
 
„Spitalul Judetean a recunoscut gradul principal pentru 117 asistenti medicali. Este o decizie care se aplica incepand cu data de  23 iunie. Acesti angajati au fost promovati cu respectarea incadrarii in venituri si cheltuieli. La 300.000 de lei lunar se ridica efortul bugetar al spitalului pentru acordarea acestui drept celor 117 persoane”, a declarat medicul Stefan Bercea, purtatorul de cuvant al Spitalului Mavromati.
 
Decizia vine insa in mod surprinzator, daca tinem seama ca bugetul unitatii sanitare nu a crescut, contractul cu Casa de Sanatate fiind neschimbat din toamna anului trecut.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.