Cum AU DEVENIT MILIONARI doi TINERI din … blocarea unor SMS-uri pentru SARBATORI

Doi tineri, ambii studenti, au gasit calea de a face bani, si nu doar pentru un trai decent, ci mult mai multi bani, de ordinul milioanelor.

Cei doi au inventat o aplicatie care blocheaza anumite SMS-uri. 
 
Studentii au dat lovitura cu o aplicatie care iti ofera cele mai linistite sarbatori din viata ta, fara acele mesaje de felicitare care incep cu “fie ca”. Aplicatia, pur si simplu le sterge, iar la a doua tentativa numarul falsului prieten e sters din agenda si inclus pe lista spammerilor, scrie timesnewroman.ro.
 

“Au fost ani in care mi s-a stricat maioneza de n-am mai putut s-o repar nici cu mustar, de la cat imi suna telefonul cu “Fie ca”-urile lor. Imi amintesc cum era pe vremuri, cand venea postasul si dupa ce deschideam cadourile citeam felicitarile trimise de cei dragi. Pentru ca asta inseamna sarbatori acasa, nu SMS-uri”, povesteste Mioara Papuc.

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.