IISUS si FECIOARA MARIA pe Google Earth (FOTO)

Un vehicul al gigantului IT Google a surprins, pe o autostrada din Elvetia, o aparitie uimitoare pe cer, iar fotografia a fost postata pe serviciul Google Earth.

Imaginea neobisnuita infatiseaza doua siluete care seamana izbitor de mult cu reprezentarile religioase ale lui Iisus Hristos si ale Fecioarei Maria.

Fotografia a fost realizata de vehicului Google Earth pe autostrada 5, in apropiere de localitatea Walensee, in Elvetia.

E un miraj, o problema a aparatului, o problema a fotografiei sau o aparitie? O aparitie de ce natura?

Ce parere aveti?

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.