ANCA PETRESCU, arhitecta Casei Poporului, a plecat dintre noi

anca petrescu

Arhitecta a murit la varsta de 64 de ani, dupa un accident de circulatie, produs pe data de 5 august. Aceasta intrase in coma la inceputul lunii octombrie.

In urma accidentului produs la inceputul lui august, Anca Petrescu fusese internata la Spitalul din Timisoara, insa ulterior a fost transferata la Bucuresti, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce medicii au constatat o ameliorare a starii sale.

In ciuda evolutiei starii sale, la inceputul lunii octombrie, Anca Petrescu a intrat in coma, dupa ce mai multe organe vitale, inclusiv plamanii, au cedat.

Anca Petrescu, fost deputat PRM in perioada 2004-2008, a mai avut un accident rutier in anul 2008. Este cunoscuta drept arhitecta care a proiectat Casa Poporului, avand 28 de ani atunci cand a inceput constructia Palatului Parlamentului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.