CUPA ROMANIEI: Duelul moldav s-a terminat urat pentru FC Botosani

Chiar daca a deschis scorul, FC Botosani nu a reusit sa pastreze avantajul. Din contra, a mai si incasat patru goluri, lasandu-i fara replica.

Duelul din Moldova a fost transat clar de vasluieni, mai ales cand intalneau echipa care i-a scos din cupa anul trecut, si le-a luat toate punctele in campionat.

Parcursul gazdelor in prima liga este destul de modest in acest an, fapt care l-a determinat pe Ciubotariu sa mizeze toate cartile in competitia pentru Cupa Romaniei.

Primul pas spre victorie a fost facut de atacantul din Botosani, Vraciu, care a scapat ca pe contraatac si a deschis rapid scorul cu un sut precis de la opt metri, care l-a lasat pe Cerniauskas un simplu spectator.

Trupa lui Ciubotariu nu se lasa amagita si se arunca in atac cu toate fortele, dar rateaza dupa ocazii importante doar in primul sfert al partidei.

Antal trage excelent dar bara loveste stalpul portii dar Temwanjere preia rapid si suteaza pentru scorul de 1-1.

In minutul 23, acelasi Antal pregateste terenul pentru Madson, care vine lansat si indeplineste o simpla formalitate pentru scorul de 2-1.

Celeban este autorul golului trei pentru Vaslui iar Temwanjera ii pune planul in practica, reusind dubla dupa o finalizare cu capul de exceptie.

Vaslui nu rateaza nimic iar determinarea lui Antal ajunge si pe tabela de marcaj pentru 4-1. Botosani ramane acasa fara drept la replica, semifinalele Cupei Romaniei din acest an avand un loc rezervat pentru Fc Vaslui.

ECHIPELE

FC Vaslui: Cerniauskas – Celeban, Cordos, Prahic, Salagean – Madson Caue – Viveiros, Antal, Sanmartean – Temwanjera

FC Botosani: Perianu – Maghici, Dinu, Ursu, Druga – Vasvari, Taban, Tincu, Radu – Tanasa, Vraciu

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.