INCREDIBIL! O persoana a fost declarata de gen neutru!

Aceasta persoana nu este nici femei, dar nici barbat si a fost recunoscuta in mod legal.

Norrie este un tanar care s-a nascut in Scotia. A suferit o operatie de schimbare de sex, care nu a reusit, iar in 1989 a renuntat sa mai ia hormoni.

Astfel, Tribunalul din Australia „recunoaste ca o persoana nu poate fi nici de sex masculin si nici feminin si prin urmare autorizeaza inregistrarea unei persoane ca fiind de un gen nespecificat”.

Justiția a respins, astfel, recursul formulat de statul New South Wales pentru a fi recunoscute numai genurile feminin si masculin, potrivit Daily Mail.

Norrie a depus o cerere prin care solicita crearea unei categorii suplimentare pentru „genul neutru”, precizand ca nu se simte nici femeie, nici barbat.

In 2010, registrul de stat-civil din New South Wales a fost de acord sa o inregistreze in categoria de gen „nespecificat”, dar au existat mai multe contestații, astfel ca a devenit de gen „neutru”.

Mai exista un caz similar care se judeca in prezent in tribunalele din SUA.

Valeria Jones si-a dat in judecata fostul angajator, cerand despagubiri de 518.000 de dolari deoarece compania s-a referit la ea folosind termeni feminini, desi se identifica „de gen neutru”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.