MICHAEL SCHUMACHER a ajuns doar piele si os!

michael schumacher

Fostul pilot german se afla internat intr-un spital din Grenoble (Franta) din 29 decembrie 2013, ziua in care a suferit o accidentare extrem de grava la cap, in timp ce schia.

De atunci au trecut cinci luni si Michael Schumacher continua sa se afle in coma. Stare care si-a pus puternic amprenta pe corpul sportivului.

Potrivit cotidianului Bild, „Schumi” a slabit extrem de mult dupa incidentul a carui victima a fost: de la 73 de kilograme a ajuns la 53 de kilograme!

„Pierderea in greutate este un lucru normal in cazul pacientilor aflati in coma, dar 20 de kilograme in cinci luni este foarte mult pentru o persoana cu o conformatie fizica medie. In cazul lui Schumacher, fiind vorba de un fost mare sportiv care s-a ingrijit mereu sa fie in cea mai buna forma fizica, e clar ca pierderea in greutate este consecinta atrofierii muschilor, care nu au mai fost folositi o perioada foarte indelungata”, a declarat medicul Curt Diehm, citat de Bild.

In acest context, managerul lui Schumacher are grija ca speranta sa nu moara de tot.

„Michael pare a avea momente in care este constient, in care da senzatia ca poate interactiona cu mediul inconjurator”, a declarat Sabine Kehm pentru El Mundo Deportivo.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.