VOCEA ROMANIEI : Singura concurenta care a declansat o reactie in lant, dorohoianca ALINA DOGARU

A intors toate scaunele juratilor! Alina Dogaru, din Dorohoi, a starnit admiratia juratilor de la „Vocea Romaniei”, interpretand piesa „Not That Kind”.

„Te vreau in echipa mea „, i-a spus Loredana, justificand : „Esti foarte sigura pe tine, stii ce faci, ai o voce senzationala. Felicitari!”

Si Smiley a fost impresionat de interpretarea tinerei din Dorohoi : „Alina, ai niste plamani senzationali. Nu stiu de unde scoti notele astea. Sunt foarte surprins si mi-ar face o deosebita placere sa fii in echipa mea”.

Iar Tudor Chirila i s-a adresat : „Cred că poți face poezie cu vocea ta”.

Alina l-a ales pe Marius Moga, recunoscand inainte de a lua decizia ca a fost „zapacita de cap”. „Sunteti asa de faini toti…Nu stiu ce sa fac”, afirma Alina, inainte de a decide in echipa carui artist sa mearga.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.