DOLIU in FOTBAL! Un ANTRENOR roman S-A SINUCIS

A fost gasit spanzurat intr-un sopron. Se pare ca avea mari probleme financiare.

Este vorba de Emil Timpea, antrenorul echipei CSO Cugir.  Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele si conditiile decesului.

Emil Timpea avea probleme financiare. Sora barbatului a incetat din viata anul trecut, iar fostul sportiv traia din pensia ei. Cadavrul barbatului de 58 de ani a fost gasit miercuri seara, de un prieten venit in vizita. Trupul barbatului nu prezenta urme de violenta.

Barbatul a fost trimis la morga judeteana, pentru a i se face necropsia. A fost deschis un dosar penal pentru a se stabili cauzele care au dus la decesul barbatului, iar organele de ancheta vor face cercetarile de rigoare, scrie alba24.ro.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.