Judetul Botosani, din nou fruntas pe zona rosie a votului

Ca si in turul I al alegerilor prezidentiale, balanta voturilor a inclinat si in al doilea tur catre candidatul stangii, Victor Ponta.

Se pare ca in judet candidatul social-democrat a reusit sa adune peste 60 la suta din voturile celor are au trecut pe la urne. 
 
O numaratoare a voturilor facuta de PSD, pe baza datelor primite prin sms, indica faptul ca la nivelul judetului Botosani ar fi votat vcu Victor Ponta 62,67% dintre alegatori, in timp ce Klaus Iohannis ar fi adunat 37,33% din voturi.
 
Dupa conturarea, la nivel national, a victoriei lui Klaus Iohannis in cursa prezidentiala, la sediul PSD Botosani s-a asternut tristetea. Desi voturile la nivel de judet le-ar fi dat motiv de bucurie, PSD-istii botosaneni au fost nevoiti sa priveasca infrangerea.
 
„Am muncit enorm in aceasta campanie electorala si-i suntem recunoscatori premierului Victor Ponta pentru tot ceea ce a facut pentru judetul Botosani de cand am preluat guvernarea. La Botosani ne clasam printre primele locuri pe tara, este un scor bun pentru noi”, a declarat senatorul Doina Federovici.
 
Reprezentanta PSD Botosani a mai spus ca echipa din care face parte nu poate decat sa respecte vointa poporului, adaugand :  
 
„Noi, ca botosaneni, l-am votat pe Victor Ponta, iar masurile pe care Guvernul Ponta le-a luat pentru judetul Botosani au fost masuri benefice”.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.