Home Politica Judetul Botosani, din nou fruntas pe zona rosie a votului

Judetul Botosani, din nou fruntas pe zona rosie a votului

Ca si in turul I al alegerilor prezidentiale, balanta voturilor a inclinat si in al doilea tur catre candidatul stangii, Victor Ponta.

Se pare ca in judet candidatul social-democrat a reusit sa adune peste 60 la suta din voturile celor are au trecut pe la urne. 
 
O numaratoare a voturilor facuta de PSD, pe baza datelor primite prin sms, indica faptul ca la nivelul judetului Botosani ar fi votat vcu Victor Ponta 62,67% dintre alegatori, in timp ce Klaus Iohannis ar fi adunat 37,33% din voturi.
 
Dupa conturarea, la nivel national, a victoriei lui Klaus Iohannis in cursa prezidentiala, la sediul PSD Botosani s-a asternut tristetea. Desi voturile la nivel de judet le-ar fi dat motiv de bucurie, PSD-istii botosaneni au fost nevoiti sa priveasca infrangerea.
 
„Am muncit enorm in aceasta campanie electorala si-i suntem recunoscatori premierului Victor Ponta pentru tot ceea ce a facut pentru judetul Botosani de cand am preluat guvernarea. La Botosani ne clasam printre primele locuri pe tara, este un scor bun pentru noi”, a declarat senatorul Doina Federovici.
 
Reprezentanta PSD Botosani a mai spus ca echipa din care face parte nu poate decat sa respecte vointa poporului, adaugand :  
 
„Noi, ca botosaneni, l-am votat pe Victor Ponta, iar masurile pe care Guvernul Ponta le-a luat pentru judetul Botosani au fost masuri benefice”.
 

Exit mobile version