Home Politica CATALIN FLUTUR: Am vrut sa le aratam PSD-ului si lui Victor Ponta...

CATALIN FLUTUR: Am vrut sa le aratam PSD-ului si lui Victor Ponta ca nu sunt singuri in aceasta tara

Bucuria conturarii victoriei lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale s-a simtit din plin in randul membrilor ACL Botosani.

Catalin Flutur, co-presedinte ACL Botosani, a declarat, la scurt timp dupa inchiderea sectiilor de votare, ca ”rezultatul este mai mult decat imbucurator”.
 
”Ceea ce am vazut la exit-poll-uri este un rezultat imbucurator. Ceea ce stim este ca pe ultima suta de metri ies la vot alegatorii de dreapta. La Londra mai sunt inca doua ore de vot, pe Coasta de Vest si pe Coasta de Est, in Statele Unite, abia spre dimineata se va termina votul si de acolo vor veni niste procente”, a declarat Catalin Flutur.
 
Acesta a mai adaugat : 
 
”Rezultatul este mai mult decat imbucurator, o sa vedem si rezultatul final. Dar vreau sa atrag atentia inca o data, asa cum am mai spus in aceasta saptamana, am vrut sa le aratam PSD-ului si lui Victor Ponta ca nu sunt singuri in aceasta tara. Si daca 50% din romani au avut o alta optiune, eu ii rog sa respecte aceasta optiune. Nu stiu daca Victor Ponta ar fi fost un presedinte care sa uneasca. In momentul de fata, nu sunt cei 70% pe care ii au ei ca majoritate in Parlament, prin furtul unor parlamentari, nu sunt acele procente de 54 la 46%, cum dadeau ei in sondajele nationale”.
 
Co-presedintele ACL le-a multumit membrilor echipei sale din judet, care au reusit sa fie cu ochii in patru, cum se spune, pentru a preveni ilegalitatile, eventualele fraude prin vot multiplu.. 
 
”Vreau sa multumesc colegilor. S-au mobilizat exemplar. Vreau sa va mai spun ca de dimineata noi verificam listele suplimentare. Pentru asta am avut echipe speciale. Au fost  oameni trimisi in fiecare zona de vot, ca sa prevenim votul multiplu. Din cate se pare, la Botosani nu este la dimensiunile la care a fost undeva in sud, in judete de mare interes turistic, cum este Ilfovul, Giurgiu sau, mai ales, Teleorman”, a mai spus Catalin Flutur.
 

Exit mobile version