Home Actualitate APLICATII gratuite pentru gasirea TELEFONULUI FURAT

APLICATII gratuite pentru gasirea TELEFONULUI FURAT

Pierderea sa furtul telefonului nu ar mai trebui sa fie o problema atat de mare. Acum exista aplicatii mobile care te pot ajuta sa recuperezi telefonul pierdut sau furat. Mai exact, ajuta la localizarea dispozitivului mobil prin intermediul computerului si al tehnologiei GPS.

Iata trei din aceste aplicatii :

Find My iPhone

(iPhone, iPad, iPod, Mac). Aplicatia gratuita e foarte populara si te ajuta sa-ti gasesti orice dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS de la Apple care ti-a fost furat sau pe care l-ai pierdut. Programul Find My iPhone iti permite sa stergi si datele din memoria telefonului, dar cu ajutorul unei parole.

2. Seek Droid Lite (platforma Android)

Aceasta este aplicatia gratuita (cea “pro” costa 0,99 $) care te ajuta sa-ti protejezi telefonul sau tableta Android de pierderi si de hoti. Permite localizarea pe harta a dispozitivului mobil, stergerea informatiilor stocate in memorie, dar poate si sa trimita mesaje pe telefon sau sa porneasca o alarma a terminalului, care poate fi oprita doar cu ajutorul unei parole.

3. Lookout (Android & iOS)

Poti utiliza aceasta aplicatie atat pe dispozitivele cu sistem iOS, cat si Android. Permite localizarea mobilului, sterge datele de contact din telefonul pierdut, le muta pe computerul personal si activeaza o alarma pe dispozitiv.

Exit mobile version