Home Actualitate Ce s-a intamplat la Curtea de Apel Suceava, in procesul intentat lui...

Ce s-a intamplat la Curtea de Apel Suceava, in procesul intentat lui Florin Turcanu pentru fals intelectual

Florin Turcanu, presedintele CJ Botosani,  este chemat in instanta la inceputul lunii noiembrie, intr-un nou termen in  procesul care se desfasoara a Curtea de Apel Suceava intr-un dosar in care este acuzat de fals intelectual.

Dupa ce, in martie, Florin Turcanu a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual si uz de fals in instanta botosaneana, miercuri, 15 octombrie, s-a prezentat la Curtea de Apel Suceava, unde sunt in curs de judecare apelurile declarate de partile din dosar.

Urmatorul termen al procesului a fost stabilit a fost decis pentru data de 3 noiembrie, la termenul de miercuri discutandu-se doar aspecte procedurale.

Reamintim ca impotriva lui Florin Turcanu au inceput actiune in instanta, in 2011, Cristina Bahrin si Aurelia Arosoaie. Acestea au apelat la justitie pe motiv ca au fost excluse din PNL prin folosirea unor acte false de catre Florin Turcanu, in calitatea sa de presedinte al PNL Botosani. Cele doua si-au pierdut, odata cu calitatea de membru de partid, si functiile de vicepresedinte al Consiliului Judetean, respectiv consilier judetean.

Dupa judecarea procesului in instanta botosaneana, Florin Turcanu a fost obligat de instanta si la plata unor cheltuieli judiciare in suma de 21.200 de lei.

Exit mobile version