Home Actualitate Atentie soferi! Circulatie oprita in municipiul Botosani pe 24 ianuarie! Vezi unde!

Atentie soferi! Circulatie oprita in municipiul Botosani pe 24 ianuarie! Vezi unde!

Institutia Prefectului, impreuna cu celelalte institutii ale Ministerului Afacerilor Interne si cu Garnizoana Botosani fac ultimele pregatiri pentru ceremonialele ce vor avea loc pe 24 Ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Romane.

Festivitatile vor avea loc la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, in fata sediului Inspectoratului Judetean de Politie.

Ceremonialul militar va incepe la ora 11.00, cu participarea a 7 plutoane formate din politisti, pompieri, jandarmi, militari, politisti de frontiera, dar si agenti ai Politiei Locale Botosani. Vor urma ceremonialul religios, depunerea de flori in cinstea si memoria marelui domnitor, dar si Hora Unirii si defilarea Detasamentului de onoare.

Soferii din Botosani vor trebui sa stie ca, intre orele 10.00-12.00, de Ziua Unirii, vor trebui sa evite zona centrala a Bulevardului Mihai Eminescu, intrucat artera va fi inchisa circulatiei intre intersectiile cu strazile Octav Onicescu si Marchian.

„Ii invit pe botosanenii care doresc sa participe la ceremonialele inchinate Unirii, sa ni se alature. Este o zi de sarbatoare nationala, iar festivitatile ne ofera prilejul sa ne apropiem de inaltimea semnificatiilor”, este invitatia prefectului Dan Nechifor.

Exit mobile version