Home Actualitate RAPORTUL LEGISTILOR: Cum a murit mama Monicai Gabor

RAPORTUL LEGISTILOR: Cum a murit mama Monicai Gabor

Trupul neinsufletit al femeii a fost ridicat, vineri, de catre rude de la Serviciul de Medicina Legala Gorj.

Decesul mamei Monicai Gabor a fost violent, au stabilit medicii legisti. Trupul neinsufletit al femeii a fost ridicat, vineri, de catre rude de la Serviciul de Medicina Legala Gorj, urmand sa fie transportat la Bacau, unde va avea loc inmormantarea.

Ginerele Veronicai Bulai, sotul Alina Gabor, a fost prezent, vineri, la Targu Jiu pentru a ridica trupul neinsufletit, el precizand ca data la care va avea loc inmormantarea nu a fost stabilita deocamdata. Barbatul a mentionat ca celelalte doua fiice ale femeii, Monica si Ramona Gabor, sunt in strainatate, dar vor veni acasa pentru a participa la inmormantarea mamei lor.

Trupul neinsufletit al Veronicai Bulai a fost ridicat dupa ce medicii legisti au realizat necropsia, acestia stabilind ca moartea a fost violenta, provocata de o lovitura puternica la cap.

Veronica Bulai, in varsta de 54 de ani, mama Monicai Gabor, a murit, joi, la scurt timp dupa ce vizitase Pestera Polovragi si plecase cu un grup de turisti din Bacau sa viziteze Cheile Oltetului, situate in imediata vecinatate a pesterii, unde dorea sa faca si cateva fotografii.

La un moment dat, femeia a fost lovita de o bucata de piatra in greutate de aproximativ sapte kilograme, care s-a desprins de pe versant, in cadere aceasta antrenand pietre de dimensiuni mai mici, care au lovit si o alta persoana, fara a-i provoca insa rani grave. Mama Monicai Gabor a fost insa lovita in cap, ea prabusindu-se imediat, potrivit martorilor.

Doua echipaje medicale, unul SMURD si altul de la Ambulanta Gorj, au mers la locul incidentului, insa medicii nu i-au mai putut salva viata. Veronica Bulai a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis extrem de grav, orice manevra de resuscitare fiind inutila, potrivit medicului coordonator al Serviciului de Ambulanta Gorj, Jana Prejbeanu.

Primarul din Polovragi, Stefan Fasuiescu, a declarat pentru Mediafax ca incidentul a avut loc pe un drum neasfaltat, la aproximativ o suta de metri distanta de Pestera Polovragi, pe Cheile Oltetului, unde aceasta se afla impreuna cu un grup de 17 turisti veniti de la Bacau.

El spunea ca in zona versantii, inalti de zeci de metri, nu sunt acoperiti cu plasa, intrucat din cauza vegetatiei si a peretului drept al stancii acest lucru este imposibil.

Stefan Fasuiescu, aflat la al patrulea mandat, sustinea ca de cand este la conducerea Primariei Polovragi nu au mai fost inregistrate astfel de incidente in zona.

Politia Gorj a deschis o ancheta in acest caz.

2 COMMENTS

Comments are closed.

Exit mobile version