Home Actualitate VEZI pe cine ii debranseaza NOVA APASERV!

VEZI pe cine ii debranseaza NOVA APASERV!

Operatorul de apa din judetul Botosani a emis luna trecuta aproximativ 500 de somatii.

Nova Apaserv Botosani anunta ca in perioada 14-24 februarie 2014 a emis si distribuit utilizatorilor individuali-case care inregistreaza debite restante aproximativ 500 de somatii. Ca urmare a acestei operatiuni s-au efectuat 20 de debransari, 15 esalonari si s-au realizat incasari efective de aproximativ 100.000 lei.

O actiune aemanatoare va avea loc si in luna martie 2014.

Concomitent, pentru recuperarea datoriilor de la abonatii rau-platnici, operatorul de apa este nevoit sa aplice masura drastica de debransare si la scari de bloc.

Astfel, in perioada 10-16 martie 2014 vor fi emise 15 somatii pentru condominiile care inregistreaza cele mai mari debite. Ca prima masura, la scarile de bloc aflate in atentie, alimentarea cu apa in intervalul 17-23 martie 2014 se va efectua cu program fix de doua ore pe zi intre 6.00-8.00.

Pentru a se evita o astfel de actiune, de furnizarea intermitenta a apei, precum si debransarea totala care va fi efectuata in data de 24 martie 2014, utilizatorii vizati sunt chemati sa-si achite in cel mai scurt timp restantele inregistrate.

Somatiile, insotite de situatia debitorilor, vor fi afisate in data de 10 martie 2014 pe usa fiecarei scari de bloc propusa pentru debransare.

1 COMMENT

  1. Idiotii draq de bugetari sau ce-or fi ei … adica din cauza unui bou de pe scara cu datorii de mii de lei opresc apa la toata scara? Sa o faca in dividual, iar daca nu pot sa-si accepte pierderile, sa se judece cu datornicul.
    Oare cei de la APASERV chiar nu pot fi dati in judecata si sa plateasca despagubiri in asemenea cazuri abuzive?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version