Home Actualitate VIRUS cu Antena3: Catalin Botezatu se afla in stare grava la spital!

VIRUS cu Antena3: Catalin Botezatu se afla in stare grava la spital!

Un mesaj nesolicitat trimis de la o adresa de email atribuita postului de televiziune Antena 3 anunta ca designerul roman, Catalin Botezatu, a suferit un nefericit accident.

E-mailul este fals si contine un virus. Cei care primesc un astfel de mesaj  sunt sfatuiti sa nu dea click pe link. Link-ul de pe cuvantul „aici” este infectat si directioneaza spre silware.eu/catalin-botezatu.jpg.exe.
Antena 3 se dezice de aparitia pe internet a unui anunt fals atribuit redactiei noastre potrivit caruia Catalin Botezatu se afla in stare grava la spital, scrie antena3.ro. „Mai multi telespectatori ne-au semnalat faptul ca au primit e-mailuri cu acest anunt de pe adresa stiri@antena3.ro. E-mailul a fost trimis prind fraudarea adresei de catre persoane care nu au legatura cu redactia Antenei 3 si contine un link inselator catre o galerie foto. Acesta este un virus! Va sfatuim sa NU il accesati”.
Iata mesajul fals:
Catalin Botezatu se afla in stare grava la spital
Bine cunoscutul designer roman, Catalin Botezatu, a suferit un nefericit accident de masina luni, in jurul orei 04:30 (a.m.), in apropiere de Bucuresti, relateaza DC News.
Acesta este internat momentan la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, sectia Neurochirurgie, fiind diagnosticat cu traumatism cranian sever si politraumatism. La aflarea vestei cumplite, fosta iubita, Bianca Dragusanu, si-a retinut cu greu lacrimile si in mod surprinzator a decis sa-i fie alaturi in aceste clipe grele.
Creatorul de moda se afla pe „locul mortului” in masina unor prieteni, care aparent ar fi consumat bauturi alcoolice si substante halucinogene inainte sa conduca. Cei doi amici ai designerului au suferit fracturi deschise si contuzii usoare.
Vezi aici imagini foarte emotionante surprinse de reporterii DC News cu Bianca din nou in bratele lui Catalin Botezatu.

Exit mobile version