Convocare ședință extraordinară a Consiliului Județean Botoșani

PREŞEDINTELE
CONSILIULUI JUDEŢEAN BOTOŞANI

În conformitate cu prevederile art. 178 alin. (2), art. 179 alin. (1) și alin. (2) lit. b), art. 180 alin. (1) şi art. 191 alin. (3) lit. a) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările ulterioare, convoacă Consiliul Judeţean în şedinţă extraordinară, pentru data de 14 decembrie 2021, ora 1200, în Sala „Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ, situat în mun. Botoșani, Piața Revoluției nr. 1-3.
Având în vedere starea de alertă, accesul în sala de ședință va fi permis doar persoanelor cu atribuții în desfășurarea ședinței, persoanelor invitate și reprezentanților presei.

Proiectul ordinii de zi cuprinde:

1. Proiect de hotărâre privind repartizarea sumei corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit încasat suplimentar pe anul 2021 pe unități administrativ-teritoriale pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare, a programelor de dezvoltare locală și programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală. (Proiect nr. 257 din 08.12.2021)
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării bunului imobil monument istoric “Casa Moscovici“, situat în municipiul Botoșani, Calea Națională nr. 62. (Proiect nr. 258 din 09.12.2021)
3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu județean pe anul 2021. (Proiect nr. 259 din 09.12.2021)
4. Aprobarea proceselor verbale ale ședințelor Consiliului Județean Botoșani din data de 25 noiembrie și 07 decembrie 2021.
PREŞEDINTE,
Doina-Elena Federovici

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.