Convocare ședință extraordinară a Consiliului Județean Botoșani

PREŞEDINTELE
CONSILIULUI JUDEŢEAN BOTOŞANI

În conformitate cu prevederile art. 178 alin. (2), art. 179 alin. (1) și alin. (3), art. 180 alin. (1) şi art. 191 alin. (3) lit. a) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările ulterioare, convoacă Consiliul Judeţean în şedinţă extraordinară, pentru data de 31 martie 2022, ora 14.00, în Sala „Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ, situat în mun. Botoșani, Piața Revoluției nr. 1-3.

Proiectul ordinii de zi cuprinde:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Implementare pentru accesarea Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene. (Proiect nr. 80 din 30.03.2022)

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului „Renovare energetică moderată a clădirii Secției Exterioare Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani”. (Proiect nr. 81 din 30.03.2022)

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Actualizarea Planului de Amenajarea Teritoriului Județean Botoșani și transpunerea în format GIS” și a cheltuielilor legate de proiect. (Proiect nr. 82 din 30.03.2022)

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului „Renovare integrată prin consolidare seismică și renovare energetică moderată a sediului SPCEP Botoșani”. (Proiect nr. 83 din 30.03.2022)

5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii și efectuarea de modificări în Programul obiectivelor de investiții, aprobat pe anul 2022. (Proiect nr. 84 din 30.03.2022)

Ședința este publică

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.