Home Diverse 5 beneficii ale unui job în videochat, numai la Studio20

5 beneficii ale unui job în videochat, numai la Studio20

Vrei să te bucuri de o carieră de succes care să îți aducă satisfacții atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, însă nu știi în ce direcție să te îndrepți?

Trebuie să alegi un job unde să muncești în beneficiul tău, nu doar în beneficiul angajatorului. La Studio20 vei găsi oferta perfectă – află ce beneficii îți poate aduce un job ca model de videochat!

1. Un job 100% legal

Având o experiență bogată de peste 20 de ani, Studio20 caută să asigure cele mai bune condiții pentru angajații săi – inclusiv un loc de muncă 100% legal. În primul rând, videochat-ul este un domeniu de activitate reglementat prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei, modificată ulterior prin legea nr. 496/2004 și prin legea nr. 301/2007. În al doilea rând, vei lucra pe baza unui contract de muncă din care vei primi un exemplar semnat și ștampilat. Nu în ultimul rând, în fiecare lună vei semna un act adițional care va detalia câștigul lunar: suma totală câștigată în valută, cursul valutar al zilei, suma totală în lei, procentul care îi revine modelului, taxele și impozitele virate către stat și suma netă de încasat, care va fi livrată în contul bancar. Totul se desfășoară legal și transparent!

portrait of beautiful happy cute smiling brunette woman girl in casual green hipster summer clothes with no makeup isolated on white holding dollar and euro banknotes

2. Câștiguri excelente din primele luni

Chiar dacă nu ai experiență în domeniu, Studio20 îți asigură un venit cu mult peste media celor câștigate de juniorii din companii. Vei beneficia de un venit minim garantat de 1000$, la care se adaugă comisionul de bază de 50% valabil încă din prima zi de lucru. Ulterior, poți beneficia de bonusuri extrem de avantajoase, precum 5% pentru 100 de ore active, 5% pentru câștiguri minime de 15.000$, 5% pentru un comportament online exemplar, 5% pentru colaborare pe termen lung, plus bonusuri de fidelitate calculate după 12 luni de activitate în funcție de veniturile totale obținute.

3. Sprijin pentru a te dezvolta

Așa cum am menționat deja, la Studio20 nu ai nevoie de experiență în domeniu – sau chiar pe piața muncii, în general. Studio-ul de videochat își dorește să ofere oricui șansa de a-și construi o carieră, astfel că asigură, în prima lună de lucru, o perioadă de probă. Modelul nou angajat va avea ocazia de a pune întrebări pe baza sfaturilor primite și a se familiariza atât cu site-urile pe care va lucra, cât și cu aparatura tehnică. În plus, tot la început va avea loc și prima ședință foto, la care vor participa și consilierii de imagine din cadrul Studio20. Aceștia vor oferi sfaturi utile în vederea îmbunătățirii aspectului (ținute, coafură, machiaj, accesorii), dar și a comportamentului (mimică, limbaj, gesturi).

4. Program flexibil

Flexibilitatea la locul de muncă este esențială în prezent, iar Studio20 oferă acest beneficiu în cel mai avantajos mod. Poți alege să lucrezi, desigur, cu normă întreagă sau parțială, în ture programate în timpul zilei, seara sau chiar noaptea. De asemenea, ai opțiunea de a lucra de la unul din numeroasele sedii din țară, dar și din confortul propriei tale locuințe!

5. Videochat în condițiile impuse de tine

Studio20 știe că orice femeie poate avea o audiență pe care să o farmece cu o simplă privire. Pentru ca tu să îți desfășori activitatea într-un mod cât mai confortabil și să te simți relaxată în fața camerei, poți alege să lucrezi ca model de videochat glamour – mai exact, fără nuditate. Vei atrage clienții prin încredere, sociabilitate și șarm, dar și grație misterului afișat și al curiozității bărbaților referitoare la ceea ce nu se vede (și se ascunde sub haine). De asemenea, ai și opțiunea de a lucra în mod anonim, pe baza unui pseudonim, pentru a-ți proteja identitatea.

La Studio20 vei descoperi jobul la care ai visat dintotdeauna, cu un pachet salarial atractiv și beneficii excelente! Află mai multe aici despre angajarea la Studio20 și alătură-te echipei, pentru a te bucura de succes în carieră!

Exit mobile version