2013: Cheltuielile de personal, plafonate la toate institutiile bugetare

Cheltuielile de personal vor fi plafonate anul viitor la toate institutiile bugetare, incluzand Presedintia, Parlamentul, Curtea Constitutionala si Curtea de Conturi, exceptate fiind sanatatea si educatia, prioritatea Guvernului fiind reintregirea salariilor, a anuntat premierul Victor Ponta.

„Va spun de pe acum ca nu creste niciun buget la cheltuieli de personal, mai putin, sigur, daca este vorba de sanatate, situatii speciale sau ceea ce avem de platit la educatie. La celelalte institutii, incepand cu structurile centrale, Parlament, Presedintie, Curti Constitutionale, de Conturi, nu. Ne tinem de cuvant si dam marirea salariilor sau, mai bine zis, reintregirea salariilor, dar nu incepem sa dam drumul la toate baierile pungii ca o sa ramanem cu ea goala pe la jumatatea anului”, a spus Ponta ministrilor, in sedinta de guvern, preluat de Mediafax.
Luni, Ponta a declarat ca, prin proiectul de buget pentru anul viitor, Parlamentul va avea acelasi buget ca in acest an chiar daca numarul de parlamentari a crescut in urma alegerilor de la 470 la 580 persoane, iar Presedintia va avea, ca si Guvernul, un buget mai mic pentru cheltuieli de protocol.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.