Sportivii de la CS Botosani au fost premiati de oficialitati

La festivitatea de premiere au fost invitati cei doi viceprimari ai municipiului, Cosmin Andrei si Viorel Iliuta, dar si prefectul judetului Costica Macaleti. Acesta din urma le-a reamintit ca „usa mea este tot timpul deschisa”. VEZI clasamentul cu sportivii premiati.

Miercuri, 12 decembrie, a avut loc premierea sportivilor din cadrul CS Botosani. Cu aceasta ocazie au fost invitati viceprimarii Cosmin Andrei si Viorel Iliuta, dar si prefectul Costica Macaleti.
Acesta din urma a tinut foarte mult sa fie prezent la premierea performantelor fara precedent  inregistrate in acest an de catre sportivii si antrenorii Clubului Sportiv Botosani. Cu aceasta ocazie, reprezentantul Guvernului in teritoriu i-a felicitat pe cei care fac cinste meleagurilor botosanene atat in competitiile nationale, dar si pe plan international.
„Va felicit  pentru ceea ce faceti si va rog sa nu uitati ca usa mea este deschisa tot timpul, atat pentru dumneavoastra, sportivii, cat si pentru antrenori. Va doresc performante si mai bune in anul care vine, multa sanatate si La multi ani!”, a spus prefectul Costica Macaleti.
CS Botosani a obtinut in acest an un numar de 224 de medalii si 28 de trofee la campionate nationale, Cupa Romaniei si competitii internationale, acestea fiind cele mai bune performante din istoria clubului botosanean.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.