Home Economie Aproape 9 milioane de actiuni ale unei mari companii, oferite publicului. Vezi...

Aproape 9 milioane de actiuni ale unei mari companii, oferite publicului. Vezi pretul maxim pe actiune

Grupul Medlife, unul dintre principalii furnizori private de servicii medicale din Romania, intentioneaza listarea la Bursa de Valori Bucuresti.

Astfel, in perioada 7-15 decembrie 2016, sunt oferite publicului un numar de pana la 8,8 milioane de actiuni existente reprezentand pana la 44% din companie. Subscrierea se efectueaza la pretul maxim de 35 lei pe actiune, iar pretul final de oferta va fi stabilit in data de 16 decembrie.

Investitorii de retail care subscriu valid in primele patru zile – din 7 pana pe 12 decembrie, ora 17:00, inclusiv – vor avea un discount de 5% fata de pretul final al ofertei. In plus, fiecare investitor va primi garantat in cadrul ofertei cel putin 200 de actiuni subscrise valid de un investitor, conform principiului “Primul venit-Primul servit”, pana la un numar total de 350 mii de actiuni. Pentru investitorii care depun subscrieri care nu sunt garantate, se va aloca pro-rata.

Cei care vor sa cumpere actiuni in oferta se pot adresa oricarei agentii Raiffeisen Bank sau oricarui broker eligibil, o societate de servicii de investitii financiare sau o institutie de credit care a semnat cu Raiffeisen Bank un angajament de respectare a conditiilor prevazute de Prospectul ofertei.

Exit mobile version