ICRELE DIN COMERT au in compozitie 90% E-uri!

Aceste ingrediente pot provoca greata, balonare, crampe sau chiar alergii.

Gelifiant, guma xanthan si guma guar, benzonat de natriu, ulei, dar si icre in proportie de 10%, acestea sunt unele dintre ingredientele mentionate pe o cutie de icre.

Astfel, o cutie de icre contine mai mult conservanti si aditivi care dau consistenta decat icre propiu-zis.

Aceste ingrediente pot provoca greata, balonare, crampe sau chiar alergii.

In comert icrele se gasesc sub denumirea de salata de icre, ceea ce inseamna ca produsul de baza – icrele – este prezent intr-o cantitate redusa, a declarat nutritionistul Corina Zugravu pentru Romania TV.

Totusi, Corina Zugravu afirma ca guma de xanthan si guma guar nu au efecte negative asupra consumatorilor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.