Home Economie Inspector ANAF, BATUT CRUNT in timpul unui control

Inspector ANAF, BATUT CRUNT in timpul unui control

Magistratii au decis arestarea preventiva a doua persoane, dupa ce acestea au lovit cu pumnul un inspector ANAF in timp ce efectua un control inopinat la sediul SC „I” SRL, cu punct de lucru la baza partiei Clabucet din statiunea Predeal.

„Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus, prin ordonanta, la data de 30 decembrie 2014, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii Toma Georgian Vasile si Toma Vasile sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj”, informeaza un comunicat al Parchetului General.
 
La aceeasi data, cei doi au fost prezentati cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Brasov, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele acestora pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 30 decembrie 2014, potrivit AGERPRES.
 
In cauza inculpatii au formulat contestatie, acesta fiind respinsa in data de 5 ianuarie, astfel incat acestia vor fi cercetati in continuare in stare de arest preventiv.
 
Cercetarile in cauza au fost efectuate de procurori cu sprijinul organelor de cercetare penala din cadrul Politiei din Statiunea Predeal.
 
 

Exit mobile version