Home Social ALIMENTUL foarte DAUNATOR SANATATII – „urmatorul tutun” !

ALIMENTUL foarte DAUNATOR SANATATII – „urmatorul tutun” !

Este vorba de un aliment care poate provoca probleme de sanatate la fel de mari ca tutunul. De altfel, un cunoscut bucatar il numeste „urmatorul tutun”.

Maestrul bucatar britanic Jamie Oliver spune ca zaharul este foarte daunator pentru sanatatea oamenilor, numindu-l „urmatorul tutun”, motiv pentru care ar trebui impozitat la fel ca acesta din urma.
 
Alimentele pe baza de zahar pot provoca o criza de sanatate asemanatoare cu cea cauzata de fumat, astfel ca ar trebui taxate in acelasi mod ca tutunul, considera Jamie Oliver.
 
Maestrul bucatar mai spune ca zaharul este „fara indoiala urmatorul rau”. „Zaharul este, sigur, urmatorul rau. Este, fara indoiala, urmatorul tutun, iar industria ar trebui sa fie speriata. Si ar trebui taxat la fel ca tutunul si ca orice altceva care poate distruge vieti”, a declarat Jamie Oliver, pentru publicatia britanica Daily Mail.
 
De asemenea, Jamie Oliver precizeaza ca este de acord cu decizia luata de Franta de a impune o taxa pentru bauturile dulci si considera ca si Marea Britanie si alte tari ar trebui sa urmeze acest exemplu.
 
Aceasta opinie este sustinuta cu date foarte precise si de catre medici, care spun ca zaharul provoaca adevarate ravagii in sanatatea unui om.
 

Exit mobile version