Home Economie Peste 2.000 DE JOBURI pentru romani in Grecia, Cipru si Marea Britanie!

Peste 2.000 DE JOBURI pentru romani in Grecia, Cipru si Marea Britanie!

Selectarea va fi facuta in cadrul unui targ de cariere, avand posibilitatea ca cei interesati sa lucreze la standarde internationale in hoteluri de 4 si 5 stele, in Grecia, Cipru si Marea Britanie.

Compania IcepWorld organizeaza un Targ de Cariere in turism la nivel national, pentru ocuparea a peste 2.000 de locuri de munca in domeniul hotelier, atat in Grecia si Cipru, cat si in Marea Britanie.

Tinerii selectati la targul de cariere vor avea posibilitatea sa lucreze la standarde internationale in hoteluri de 4 si 5 stele, in Grecia, Cipru si Marea Britanie.

Joburile disponibile sunt entry si middle level, in toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (receptioner de hotel, asistent receptie, bell boy), pana la Housekeeping (camerista, personal curatenie), Food & Beverage (restaurant, servire, bar, bucatarie), Spa, Entertainment, Mentenanta.

In privinta salariilor, tinerii care vor fi angajati in Grecia sau Cipru vor putea castiga intre 450 si 600 euro net/luna, cazarea si cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de catre angajatori. In Marea Britanie salariile pornesc de la 6,31 lire brut/ora (echivalentul a 7,6 EURO/ora), ceea ce inseamna un castig lunar intre 1.000-1.500 lire brut/luna.

In ceea ce priveste conditiile de eligibilitate, tinerii nu trebuie sa aiba experienta in domeniul hotelier, si aceasta pentru ca la locul de munca in Grecia sau Cipru vor parcurge un program complet de taining pentru dezvoltarea profesionala si personala.

„Suntem in cautarea unor tineri dornici sa inceapa cariera in domeniul hotelier, dornici sa invete, care au o atitudine pozitiva si cunosc limba engleza cel putin la nivel conversational”, a declarat Suzanne Nuridsany, General Manager IcepWorld Group.

Targul  de cariere in turism se va desfasura, in perioada 27 martie – 13 aprilie 2014, in 20 de judete din tara.

Printre orase se numara Buzau, Galati, Braila, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Vaslui, Iasi, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Hunedoara, Targu Mures, Sibiu, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Targoviste, Pitesti si Bucuresti.

Exit mobile version