Home Editorial Au remizat cei care si-au dorit mai mult egalul

Au remizat cei care si-au dorit mai mult egalul

Satui sa se ia dupa viteza cu care comenteaza Ilie Dobre meciurile de fotbal si de sloganuri de genul: „Mingea e rotunda”, „Terenul e umed pentru ambele echipe”, „Ne-a lipsit al 12-lea jucator”, vajnicii fotbalisti cu piciorul al lui Leo cel Grozavu au pus de o miuta cu Alibecii lui Sumudica, doar-doar le-o iesi de un nimica la nimica asa cum a fost si meciul in general.
Cum dupa meci multi viteji se arata, asa si dupa FC Botosani – Astra (Ploiesti – Giurgiu si retur) 0-0. Adica nimic nou pe frontul de nord-est. Ca oameni de fotbal, cum ne consideram toti cei care ne holbam la meciurile campionatului intern, putem spune ca partida de luni a fost ca un fel de odihna dupa un weekend tumultos. Un soi de ragaiala pe creier pentru suporteri superdotati.

Asa cum spune vorba romaneasca „Ce-i la bautura nu se pune”, nu se va pune nici remiza facuta in sfanta zi de luni cu Astra Ploiesti – Giurgiu si retur. Sa ne traiesti nea Leo ca ai demonstrat inca odata ca mentorul lu’ matale, Nea Sumi, nu trece nici el de pragul zero.
Dupa un asemenea semiesec cat o sa va mai rugati, plastografiindu-l pe Domnul nostru Iisus: „Lasati spectatorii sa vina la noi!”.

Florentin Florescu

Exit mobile version