Home Internațional UN AVION a aterizat dupa 47 de ani de la decolare!

UN AVION a aterizat dupa 47 de ani de la decolare!

O aeronava disparuta in 1946 a aterizat in 1993. Ce au gasit in avion ti se face pielea de gaina.

Misterul disparitiei Zborului 370 al Malayisian Airlines este la fel de adanc precum apele sud-estului Asiei, deasupra carora cursa cu 239 de oameni la bord s-a facut nevazuta.

In timp ce o operatiune ampla de cautare a aeronavei se desfasoara la aceasta ora, un site care trateaza subiecte din sfera SF aminteste de un incident asemanator. Un avion disparut pe ruta Rio-Havana, in 1946, a aterizat in Bogota, 47 de ani mai tarziu. Specialistii au descoperit la bord… 36 de schelete umane.

Site-ul abovetopsecret.com, o pagina care trateaza subiecte din sfera SF si a paranormalului, aminteste despre unul dintre cele mai mari mistere aviatic ale tututor tipurilor, inca neelucidat, petrecut in America de Sud.

Un avion de tip Lockheed Constellation, care a fost dat disparut in anul 1946, pe ruta Rio-Havana, a revenit la sol 47 de ani mai tarziu, in Bogota.

La bordul aeronavei s-au gasit in 1993, scheletele a 36 de persoane. Insa si mai ciudata a fost descoperirea catorva cesti in care cafeaua era calda inca, tigari aprinse marca Old Gold, care disparuse de mult de pe piata, iar pe locurile pasagerilor se aflau ziare datate din 21.09.1946. Numai ca acestea nu erau ingalbenite de vreme si se putea simti mirosul tiparului.

Tehnicienii de pe aeroportul din Bogota s-au trezit ca un avion necunoscut, cu o inscriptie foarte veche – Panair Do Brasil, este pe cale de a ateriza, fara sa fi fost anuntat sau pe vreun plan de zbor. Angajatii au incercat sa opreasca manevrele avionului necunoscut, deoarece, in acelasi moment se pregatea de aterizare o alta aeronava a unei companii britanice. Personalul aeroportuar nu a reusit, insa capitanul aparatului de zbor, Anthony Bolard, in varsta de 54 de ani, a facut cateva manevre datorita carora a evitat in ultima clipa o ciocnire fatala.

Daca unii specialisti sunt de parere ca la mijloc ar fi „o mana extraterestra”, altii spun ca este vorba despre un scenariu pus la cale de un criminal, care i-ar fi ucis pe cei 36 de pasageri, dupa care a redirectionat aeronava cu ajutorul unei telecomenzi. Expertii inca nu au gasit vreun raspuns in legatura cu acest caz, catalogandu-l drept cel mai mare mister din istoria aviatiei.

1 COMMENT

  1. Articolul se refera la o ”poveste”… este tradus de pe un forum, unde a fost preluat de pe un blog… care nu mai exista! ”Povestea” respective mai apare in 2-3 locuri pe internet, insa nici o sursa credibila.
    Si atunci, care este rostul ei? Sa faca traffic acestui site?

Comments are closed.

Exit mobile version