Home Politica Consultatii oftalmologice GRATUITE!

Consultatii oftalmologice GRATUITE!

PDL Botosani organizeaza o noua sesiune de astfel de consultatii, dar de aceasta data si in orasele Dorohoi si Darabani.

In perioada 10-15 martie, la sediul PDL din municipiul Botosani se desfasoara o noua sesiune de consultatii oftalmologice gratuite, oferite de firma „Lent Optic” din Bucuresti.

Organizatiile PDL din Dorohoi si Darabani gazduiesc de asemenea cate o echipa de medici oftalmologi, care ofera consultatii gratuite locuitorilor din zona.

Avand in vedere ca actiunea din luna ianuarie s-a bucurat de un real succes si ca un numar mare de persoane nu au putut beneficia de consultatiile oferite de medicii de la  „Lent Optic”, acestia au decis sa mai ofere o sesiune de consultatii gratuite pentru locuitorii judetului nostru.

Activitatea medicilor bucuresteni se concretizeaza prin determinarea dioptriilor, masurarea tensiunii oculare si determinarea acuitatii vizuale. Acestia au venit cu logistica si aparatura proprie, fiind gazduiti in sediile PDL.

„Am primit cu bucurie oferta medicilor de la «Lent Optic», pentru ca ne preocupa starea de sanatate a locuitorilor Botosaniului, iar acest gest – in aparenta neinsemnat – inseamna o mana de ajutor data celor care nu au posibilitati materiale”, a declarat presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur.

Exit mobile version