Aberatiile lui DAN DIACONESCU!

Nu si-a luat stafiile la intalnirea cu botosanenii, dar le-a aruncat promisiuni care le jignesc inteligenta.

Toti politicienii vin in campaniile electorale cu promisiuni care mai de care mai nerealiste. Dar Dan Diaconescu sare iar calul, jignind inteligenta multora dintre cei pe care-i cheama la vot si-i indeamna sa puna stampila pe PP-DD.

Celor care l-au ascultat vineri la Botosani a incercat sa le lase impresia ca reusita in alegeri a PP-DD ar insemna salarii de 2.000 de euro pentru romani, astfel incat italienii sau spaniolii sa dea buzna in tara noastra si sa se roage de a-i nostri sa le faca menajul pe 500 de euro. Le-a promis si ca le indeplineste visele, doar acestia sa le puna pe hartie si sa voteze candidatii PP-DD.

„Oricine are vreo durere si vrea ca noi sa o indeplinim, sa o scrie pe o hartie, Noi vom face totul ca sa va ajutam si sa va indeplinim visele, insa nu uitati ca pe 25 mai sa votati PP-DD. Avem pana acum 400.000 de vise de indeplinit”, li s-a adresat Dan Diaconescu botosanenilor, dintr-un Mercedes decapotabil.

„Sunt sigur ca va doriti sa aveti 2.000 de euro salariu si sa angajati un italian cu 500 de euro pentru a va face curat in casa sau sa va faceti o sera cu capsuni si sa-i angajati pe spanioli, iar dumneavoastra sa numarati doar profitul”, a mai adaugat Dan Diaconescu.

Nici deputatul Liliana Minca nu s-a lasat mai prejos, speculand visul romanilor de a o duce la fel de bine ca si alti cetateni ai UE.

„Cerem majorarea alocatiei pentru copii asa cum este in Uniunea Europeana, de 700 de lei”, a spus Liliana Minca.

De la a cere pana la a si realiza acest lucru, este cale lunga. Sansele de a mai gasi creduli pentru gogosile electorale umflate ale politicienilor de acest fel scad de la o campanie la alta. Politicieni care vin si spun doar ca vor imparti bani in stanga si in dreapta, probabil dintr-un sac inepuizabil, si ale caror programe nu spun ce vor face concret pentru ca economia tarii sa se insanatoseasca si sa genereze aceasta bunastare, este clar ca nu mai pot amagi pe nimeni.

Iar cand este vorba de creatorul scenariilor cu stafii in direct, a-i crede promisiunile acestuia inseamna, cel mai probabil, ca s-a trecut granita de la normalitate la patologic.

1 COMENTARIU

  1. asa prostii… sper ca nu pune nimeni botul la nebuniile astea. nu o sa fie nimeni capabil sa faca ceva .

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.