DEZVALUIRI din viata privata a lui ION TIRIAC!

ion tiriac

Ion Tiriac implineste, vineri, 75 de ani, iar jurnalistii germani dezvaluie mai multe epsioade din viata miliardarului roman.

Portalul Spox scrie ca Ion Tiriac a dovedit ca poti avea o viata de succes, chiar daca incepi de jos, dintr-o tara in care regimul comunist isi punea amprenta asupra vietilor oamenilor.

In plus, Ion Tiriac si-a castigat respectul desi a starnit numeroase controverse.

„Cine e cu adevarat Ion Tiriac? Nu e iubit intotdeauna, dar tot timpul are parte de respect. Nu a fost un jucator grozav, dar a fost extrem de muncitor si a avut un nas incredibil pentru a face bani. In afaceri a reusit totul, chiar daca viata sa privata ramane chestionabila. Are doi copii, nicio sotie”, scriu jurnalistii nemti, citati de ziare.com.

„Prietenii mei sunt familia mea”, vine imediat replica lui Ion Tiriac, in momentul in care este intrebat despre viata privata.

„Are in garaj masini precum Ferrari, Mercedes, Bentley, chiar si masina fostului cancelar german Willi Brandt. Casa sa este pe tot in lume, dar spune ca acasa pentru el inseamna Romania”, a mai scris sursa citata.

Boris Becker s-a dovedit a fi insa lozul castigator pentru Ion Tiriac. Din castigurile fostului sportiv german, Ion Tiriac retinea 10 procente, in timp ce din publicitate lua alte 30 de procente.

„Si-a pierdut tatal la varsta de noua ani. A ramas singur si a ajuns in top, iar asta a fost cu siguranta un lucru dificil in blocul comunist din Estul Europei. Chiar si asa, el nu s-a plans nicidoata. Are apartamente in New York, Paris, Monte Carlo si Londra. Spune ca banii n-au avut niciodata o importanta mare pentru el”, au concluzionat nemtii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.