ALEGERI LA PDL

Sambata, incepand cu orele 9.00, la sediul PDL Botosani este mare forfota. Chiar de la deschiderea urnelor de vot au venit zeci de membri PDL pentru a vota candidatul la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Sambata, la ora 9.00, s-au deschis urnele de vot la sediul PDL Botosani, dar si la celelalte patru sectii de votare din judet.

Este pentru prima data in judet, dar si in tara cand un partid politic organizeaza alegeri pentru a desemna un candidat la alegerile prezidentiale.

In judet au fost deschise cinci urne de vot la Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi si Trusesti. Sunt asteptati la vot 4.100 de electori si vor vota doar membrii de partid care au platita la zi cotizatia.

La sectia de votare din municipiul Botosani se vor prezenta 1.200 de membri la care se adauga si cei din localitatile imediat invecinate, in numar de 12, adica in total 2.200 de electori, dupa cum a explicat Daniel Humelnicu, membru in sectia de votare.

La fiecare sectie de votare este prezent si cate un membru al Biroului National al PDL, care la final va incheia procesul verbal cu voturile primite de fiecare dintre cei trei candidati. La Botosani este prezenta Raluca Turcan, vicepresedinte PDL.

Votarea a inceput la ora 9.00 si se vor incheia la ora 17.00, atunci se vor centraliza rezultatele de la vot.

Cei trei membri PDL care „lupta” pentru a deveni candidatul partidului la alegerile prezidentiale de anul viitor sunt: Catalin Predoiu, Gheorghe Falca si Simona Cretu.

La ora 11.00 au fost deja la vot 200 de membrii ai PDL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.