CATALIN FLUTUR: Astept de la candidatul PDL sa bata candidatul PSD

foto; facebook.com

Sambata, la ora 10.00, Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani, a venit sa voteze pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Sambata, la ora 10, Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani, a venit sa voteze candidatul partidului la alegerile prezidentiale de anul viitor, ocazie cu care acesta si-a exprimat dorinta ca cel desemnat sa devina presedintele Romaniei.

„Astept de la candidatul PDL sa bata candidatul PSD ca sigur nu o sa mai fie USL, pentru ca USL nu va mai avea candidat comun, se bate cu candidatul PSD”, a declarat Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

Liderul PDL de Botosani a declarat ca acest proces democratic care este unul in premiera in politica partidului, dar chiar si in politica romaneasca.

„Este un proces de alegeri care se va desfasura pentru o perioada de doua luni, procesul de vot se finalizeaza cu municipiul Bucuresti pe data de 15 decembrie cand vor fi alegerile la Bucuresti, s-a inceput cu Regiunea Nord Est, in acest final de saptamana voteaza toti cei din Regiunea Nord-Est. Ceea ce se intampla acum in PDL pentru ca este o efervescenta toata perioada aceasta, suntem la faza la care tacem si facem. Suntem de la alegerile din iunie, de la alegerile Biroului Permanent National, suntem intr-un intreg proces de alegeri la nivel de fiecare organizatie de la sectii de votare pana la birourile judetene iar acum un exercitiu democratic in plus si unic in Romania prin care fiecare membru de partid isi alege candidatul prin vot direct”, a declarat Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.